KAKÜV Sarıkamış Kayak Merkezinde

KAKÜV hafta sonu etkinliğine bir yenisini ekledi.  3. Sınıf Veli ve Öğrencileri ile Sarıkamış’ta bir araya geldi. Dünyaca ünlü olan Sarıkamış kayak pistini, yetişen milli sporcuları öğrenciler yerinde gördüler. Eğitimi sadece dört duvar arasına sıkıştırmayan, eğitim sistemi ile KAKÜV sosyal etkinliklerine, kar kış demeden devam etmenin ayrıcalığını sürdürüyor. Öğrenciler, hafta sonu yapılan bu güzel geziden…

KAKÜV’ün kodlama eğitimi başarısı

Kars Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı (KAKÜV) Özel İlk Okulu/ Ortaokulu, bilgisayar derslerinde vermiş olduğu kodlama eğitiminde bir başarıya daha imza attı. 2. Uluslararası Bilişim alanında kodlama sertifikası sınavla veren code org sitesi tarafından Temel Kodlama Düzeyinde 12 bölümlük kodlama testinde ilkokul 1, 2. ve 3. sınıf öğrenciler Bitirme Sertifikasıyla ödüllendirildi. KAKÜV yönetimi öğrencileri tebrik etti.