Kars ve Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Özel  Ortaokulu her sene olduğu gibi bu sene de LGS’de farkını ortaya koydu. İl genelinde her zaman olduğu gibi birinciliği kimseye kaptırmayan KAKÜV, Türkiye genelinde de adından söz ettiriyor. Türkiye genelinde 5 öğrencisi %1 lik dilime giren KAKÜV bunun haklı gururunu yaşıyor.

KAKÜV’ün bu başarısına kayıtsız kalmayan Kars ve Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Yönetimi dereceye giren öğrencilere birtakım hediyeler sundu. Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mükremin Özkan ARSLAN Rektörlük binasında gerçekleştirilen ödül töreninde öğrenciler ve aileleriyle buluştu.

KAKÜV’lü olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten öğrenciler başarılarında KAKÜV’ün önemli bir paya sahip olduğunu dile getirdiler.Daha sonra Prof. Dr. Mükremin Özkan ARSLAN öğrencilere hediyelerini takdim etti. Bundan sonraki eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dilediler.