İzcilik Eğitimi

KAKÜV, alanın önde gelen isimleriyle yaptığı görüşmeler sonucu İzcilik Eğitimi başlattı. İzcilik Eğitimiyle öğrencilerimiz izciliğin ve izcilik etiğinin temel kurallarını öğrenecek ve aynı zamanda doğayı biraz daha keşfedecek. Öğrencilerimiz için attığımız her adımla KAKÜVLÜ olmanın ne anlama geldiğini tüm kamuoyu her geçen gün biraz daha anlayacak..

Yüzme Kursu Eğitimi

KAKÜV, öğrencilerinin çok boyutlu olarak gelişim sağlaması hedefleri kapsamında yeni bir projeyi hayata geçirdi: Yüzme Kursu Eğitimi. Üniversitemizin yarı olimpik havuzunda yalnızca kendi öğrencilerimiz için kesintisiz açılan kurslar ile öğrencilerimizin çok boyutlu olarak gelişimini destekliyoruz. 🙂 KAKÜVLÜ olmak neyi gerektirirse biz onu yapacağız!